Branislav Ivanovic steekt Eden Hazard hart onder de riem

door
Belga
Leestijd 1 min.

Chelsea likt zijn wonden na de uitschakeling van gisteren in de Champions League. De Blues verloren na de heenmatch (2-1) ook de terugwedstrijd bij de laatste zestien tegen Paris Saint-Germain (1-2) en moeten het Europese strijdtoneel verlaten. Na de uitschakeling was onder meer Eden Hazard de gebeten hond in de Engelse pers. De Rode Duivel, die bij het verlaten van het veld bij het rustsignaal van truitje wisselde met Angel Di Maria, moest na 77 minuten geblesseerd vervangen worden. Toen hij naar de kant ging was er hier en daar wat boegeroep te horen om Stamford Bridge.

"Het is geen excuus, maar de mensen mogen ook niet vergeten dat Eden al geblesseerd aan de partij begon", meldde de Servische verdediger Branislav Ivanovic op de clubwebsite. "Toont dat dan niet juist dat hij erg toegewijd is? Ja. Uiteraard zijn de supporters niet blij als je verliest en dat moet ook. Maar naar mijn mening was het een van zijn beste prestaties tot nu toe. Hij speelde sterk en was erg snel, wilde scoren en liet enkele mooie acties zien, net zoals hij dat vorig jaar zo vaak deed", klonk het.

Naast Hazard raakte ook Diego Costa geblesseerd tegen de Parijzenaars. "Hopelijk zijn hun blessures niet te ernstig", aldus Ivanovic, die zaterdag met Chelsea in de kwartfinales van de FA Cup op bezoek moet bij het Everton van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas.

bron: Belga