Werkloze herschijft Eminem’s ‘Stan’ voor mensen zonder job

US rapper Eminem performs on August 22, 2013 during a concert at the Stade de France in Saints-Denis, near Paris. AFP PHOTO / PIERRE ANDRIEU / AFP / PIERRE ANDRIEU

Lewis Kenny is al een tijdje werkloos en hoe fanatiek hij ook solliciteert, hij wordt altijd afgescheept. Als tijdverdrijf herschijft hij het nummer ‘Stan’ van Eminem voor werkloze lotgenoten.

Hele dagen thuis zitten kan je tot waanzin drijven. Het overkwam Lewis Kenny. Hij is al maandenlang op de dool en wordt binnenkort vader, net zoals ‘Stan’ in het nummer van Eminem. Als grote fan van de Amerikaanse rapper besluit Lewis het nummer te herschrijven als tijdverdrijf met hilarische lyrics tot gevolg. De songtekst staat amper een dag online en werd al duizenden keren gedeeld. Hopelijk levert het Kenny nu wel een job op.

Het nummer ‘Stan’ gaat over een jongen die Eminem verafgoodt. Wanneer de rapper voor de zoveelste keer zijn fanmail niet beantwoordt, breekt hij. Volgens Kenny zijn er veel gelijkenissen met zijn leven. Ook hij stuurt dagelijks sollicitatiebrieven maar deze worden nooit beantwoord.

For all those still trying to find a job. Inspired by Stan by Eminem.Still Trying And NothingDear Employers, I wrote…

Posted by Lewis Kenny on Sunday, 6 March 2016

Foto: AFP / P. Andrieu