Ook morgen onveilige seks in Temptation Island?

De trailer van zesde aflevering van Temptation Island is uit. In het voorsmaakje is wederom te zien hoe Marvin spijt heeft van zijn misstappen en vertelt Jill dat “mannen maar mannen blijven”.

De enige actie lijkt te komen van verleidster Jolyn die Luc verder in haar web lokt. De twee lijken het echt leuk te hebben. Verder gaan de deelnemers weer op date met de verleidende partij. Benieuwd of daar iets meer uit zal komen.

Maar dat is niet altijd even veilig, vertellen verleidsters Chiara, Jolyn en Jill in Dag Allemaal. Het olijke trio geeft toe dat ze tijdens hun avonturen geen condoom hebben gebruikt. De reden daarvoor is dat ze voor hun vertrek allemaal op seksueel overdraagbare aandoeningen getest werden. Wie er een had, mocht simpelweg niet mee naar het eiland.

Chiara zegt geen condooms te gebruiken omdat ze de pil neemt. Moest er een ‘Temptation-baby’ komen, dan zou dat leuk zijn voor de programmamakers, lacht ze. De bagage van de deelnemers en verleiders werd ook afgespeurd op drugs. Bij sommigen werd er daadwerkelijk verboden middelen aangetroffen, maar de verleidsters wilden geen namen kwijt.

Foto Beeldfabriek