Kim Kardashian gaat poedelnaakt op sociale media

Enkele ogenblikken geleden postte Kim Kardashian een poedelnaakte selfie op Twitter en Instagram. Er werd dadelijk op sociale media gesuggereerd dat de moeder van Saint West met haar strakke lijf wilt pronken na de bevalling. Toch lijkt er iets niet te kloppen.
door
delphine
Leestijd 2 min.

Het is pas 13 weken geleden dat Kim en Kanye hun tweede spruit kregen en Kardashian ziet er op z'n zachtst uitgedrukt weer strak en sexy uit. Het lijkt of Kanye's vrouw wilt pronken met haar lichaam slechts enkele weken na de bevalling. Dadelijk werd er druk getweet over de veelbesproken foto.

But can Kim K just be a mom for 2 seconds. We've seen her bums already.

— Pomeroy (@Butch_Magness) March 7, 2016

I don't & prolly never will understand what goes on in these damn celebrities minds... Cmon Kim K, you're a mother & a wife now...

— T.J. (@xtjsmith) March 7, 2016

Like Kim K would ever have nothing to wear ? #lies https://t.co/VmplxdlptT

— Stacy Sara (@StacySaldana) March 7, 2016

Maar er klopt iets niet. Het moet een foto geweest zijn van tijdens de periode van Paris Fashion Week aangezien Kim toen het internet in een shocktoestand bracht nadat ze haar haar platinablond had geverfd. Ook op deze foto is het haar van mevrouw West blond. Bij de foto schreef ze "wanneer je niks hebt om aan te trekken, lol". Nadat haar man Kanye enkele weken geleden zijn nieuwe Yeezy-collectie voorstelde, twijfelen wij eraan dat de kersverse moeder niks zou hebben om aan te trekken.

When you're like I have nothing to wear LOL pic.twitter.com/UlSLZb1fp1

— Kim Kardashian West (@KimKardashian) March 7, 2016

Foto: AFP / M. Windle