Charlie Sheen kan alimentatie niet meer betalen

Actor Charlie Sheen speaks as British-American musician and songwriter Slash (Saul Hudson) is a honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame on July 10, 2012 in Hollywood, California.AFP PHOTO/JOE KLAMAR / AFP / JOE KLAMAR

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen heeft de rechter om een lager alimentatiebedrag gevraagd. Hij betaalt nu zo’n 50.000 euro per maand aan onderhoudsgeld voor zijn kinderen.

In 2008 trouwde Charlie Sheen met Brooke Mueller. Een jaar later kregen ze samen een tweeling. Na de scheiding betaalde de acteur maandelijks 50.000 euro aan Mueller voor het onderhoud van Bob en Max. Nu verdient Charlie Sheen niet meer zo veel als in die periode waardoor hij aan de rechter heeft gevraagd om het alimentatiebedrag te verlagen.

Sinds hij zijn aandeel in de tv-serie ‘Two and a Half Men’ voor ongeveer 24 miljoen dollar verkocht, ziet de Amerikaanse acteur maandelijks minder geld binnenstromen. De kosten voor zijn gezondheid, creditcardschulden en vaste kosten wegen nu zwaarder waardoor hij die 50.000 euro maandelijks niet meer kan missen. Het nieuwe alimentatiebedrag is nog niet bekend.

Foto: AFP / J. Klamar