Amerikaanse zoekt 15 jaar naar haar moeder en doet schokkende ontdekking

Jenny Thomas was 15 jaar op zoek naar haar biologische moeder, die haar heeft afgestaan bij de geboorte. Nu schakelde ze de hulp van het Amerikaanse programma ‘Long Lost Family’ in. Wat bleek: Jenny en haar biologische moeder waren al meer dan twee jaar collega’s van elkaar.

Zo’n 40 jaar geleden werd Nita Valdez zwanger op zeer jonge leeftijd. Aangezien ze de dochter was van een priester kon het nieuws niet naar buiten komen. De schande zou te groot zijn. Daarom stond Nita haar dochter af ter adoptie.

Vijftien jaar geleden begon Jenny Thomas te zoeken naar haar biologische moeder. Ze heeft nooit ook maar één enkel spoor gehad en daarom schakelde ze het programma ‘Long Lost Family’, waar een team op zoek gaat naar familieleden die elkaar uit het oog verloren zijn, in.

Maar wat niemand kon verwachten, was dat Jenny haar moeder eigenlijk al kent. Jenny werkt als verpleegster in een ziekenhuis waar Nita Valdez ook werkt. Jenny verklaarde dat ze bijna dagelijks met haar praat en dat ze een goede band hebben. “Ik was compleet in shock toen ze me haar foto toonden. Ik heb zoveel gezichten gezien de afgelopen jaren en mijn biologische moeder zat er gewoon tussen”, aldus Thomas in The New York Post.

fotothomas

Bekijk hier de trailer van het programma ‘Long Lost Family’.