Temptation Island: Louise breekt en Marvin houdt het voor bekeken

Louise wordt geconfronteerd met harde beelden en Marvin heeft zijn koffers al gepakt. Het kampvuur van de vijfde aflevering van Temptation Island bracht weer de nodige frustraties met zich mee.

De vijfde aflevering van Temptation Island begon rustig. Haroon en Regilio waren de onschuldigheid zelve en ook Luc werd ’s ochtends alleen wakker. Maar dat geldde niet voor Marvin. Aan het einde van aflevering vier konden we zien hoe Marvin en verleidster Chiara niet aan de camera konden ontsnappen en de liefde bedreven. De volgende morgen werden ze gewekt door Luc. De jongens waren zwaar teleurgesteld in hun maatje Marvin.

Later op de avond volgde het kampvuur. De vier jongens en meisjes komen weer samen en krijgen beelden te zien van hun partner op het andere resort. Marvin geeft al dadelijk aan de hij zijn koffers heeft gepakt en naar huis wilt gaan. Presentator Rick laat dat niet zomaar gebeuren en hakt er bij Marvin op in dat hij het avontuur verplicht moet afmaken. Tenslotte, wat zou Temptation Island zijn zonder Marvin?

SBS Belgium2
SBS Belgium

Regilio en Haroon lijken zich prima te gedragen in deze zee van zonde. Hun vriendinnen Ayse en Kirsten zijn dan ook blij met de beelden die ze te zien krijgen van hun partner. Alleen Regilio zag er lichtelijk geïrriteerd uit toen hij de mannelijke verleiders hoorde spreken over het perfect gevormde achterwerk van zijn vriendin Kirsten.

SBS Belgium3
SBS Belgium

En dan kwam het langverwachte moment: Louise kreeg de beelden van haar vriend Marvin met verleidster Chiara te zien. Dat zorgde logischerwijze voor de nodige portie drama. Het eerste wat Louise uitbracht na de nachtelijke escapades van haar vriend was: “Wow, domme jongen.” Kirsten vraagt zich af hoe Louise er zo rustig onder blijft. “Waar zijn je gevoelens, Louise?” En toen was het hek van de dam. Ze liep weg en zonderde zich af op haar kamer. Aflevering vijf eindigde met beelden die we al kennen van de trailer: een gebroken meisje, huilend op de badkamervloer.

 

Foto: SBS Belgium