Ultragedetailleerde foto legt gedurfde pose bloot

In oktober 2014 maakte Big Pixel Studio een indrukwekkende foto van de Bund, het iconische gebied aan de Huangpu-rivier in Shanghai. De foto doet nu opnieuw de ronde op het internet, nadat een opmerkzaam oog een opmerkzame ontdekking deed.

Vanop een hoog vlakbij de promenade biedt de foto een spectaculair panoramisch zicht over Shanghai en dat 360 graden rond de positie van het fototoestel. De foto telt bovendien maar liefst 25 miljard pixels, wat betekent dat je in elke richting kan blijven inzoomen en nog steeds een redelijk duidelijk zicht hebt.

Shanghai Shangrila

South China Morning Post merkte op dat de foto meer dan een jaar na creatie opnieuw aan populariteit wint. De reden daarvan kan je ontdekken door in te zoomen op het roze Pudong Shangri-La hotel. Een man staat er zonder schroom in zijn adamskostuum te bellen, met één been op de vensterbank van zijn hotelkamer.

Shanghai Pure

Big Pixel beweerde eerder al dat de foto meer dan dertig miljoen keer bekeken werd. Dat cijfer is de afgelopen dagen ongetwijfeld nog stevig gegroeid.

De foto kan je hier bekijken.

Foto: Bigpixel.cn