Geboortefotografe roept vrouwen op om te masturberen tijdens bevalling

Toen bevallingsfotografe Angela Gallo zelf in een van de zwaarste momenten van haar leven verkeerde, besloot ze te masturberen. Ze roept nu alle vrouwen op om hetzelfde te doen want het zou de pijn verzachten.

Gallo had zelf al tientallen bevallingen meegemaakt, maar toen het haar beurt was om een kind op te wereld te zetten, voelde ze zich hulpeloos en overdonderd. Ze vond er niets beters op om te mastuberen uit pure frustratie. Gallo is er nu van overtuigd dat door aan haar clitoris te friemelen ze de pijn kan verzachten.

De geboortefotografe uit Australië vindt dat vrouwen te weinig opties krijgen om de pijn te verlichten bij hun zwangerschap. Bij haar eerste bevalling koos ze voor een ruggenprik waardoor ze verklaarde alle controle over haar lichaam kwijt te zijn. De tweede keer gooide ze het over een andere boeg. Ze nam geen medicijnen, maar begon keihard te masturberen. “Ik voelde veel minder pijn en mijn bevalling duurde maar zes uur in plaats van mijn eerste die 45 uur duurde. Het is totaal geen seksueel verlangen maar het is mijn lichaam dat me vertelt dat er ook een natuurlijke pijnstiller is”, aldus Gallo.

De Australische is niet gauw verlegen en geeft op haar blog toe dat ze graag een orgasme wou ervaren tijdens de bevalling. Dit gebeurt wel bij meerdere bevallingen. Haar man vroeg haar in het heetst van de strijd zelfs of ze seks wou, maar dat moest ze weigeren.