Mary-Kate en Ashley Olsen krijgen eigen museum

NEW YORK, NY - NOVEMBER 06: Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen attend 2014 World Of Children Awards at 583 Park Avenue on November 6, 2014 in New York City. Robin Marchant/Getty Images/AFP

Als je dacht dat de tweelingzusjes Mary-Kate en Ashley Olsen volledig uit het straatbeeld verdwenen zijn, ben je mis. Binnenkort opent er een museum dat in teken staat van de Olsen Twins.

Jaren geleden dat we de Olsen zusjes nog ergens zagen verschijnen en als ze dan toch ergens opdoken, zagen ze er verschrikkelijk belabberd uit. Maar dat is nu juist de reden waarom er een museum voor hen wordt opgericht. De zusjes zijn namelijk het gezicht van een generatie.

Komedianten, binnenkort ook curators, Matt Harkins en Viviana Olen richten het museum op ter ere van Mary-Kate en Ashley aangezien zij het echte leven van de Amerikaanse ster zo goed kunnen vertolken. De tweeling weet zich altijd uitermate goed te verstoppen achter Starbucksbekers, te grote handtassen en te brede zonnebrillen.

Kunstenares Laura Collins zal de kunstwerken van de twins aanleveren. De titel van de tentoonstelling krijgt dan ook de toepasselijke naam ‘The Olsen Twins Hiding From The Paparazzi’.  De opzet mag dan ludiek zijn, menig New Yorker kijkt er al naar uit.

Foto: AFP / R. Marchant