Sabine Bouckaert

Sabine Bouckaert is Program Manager van One Campus, het gloednieuw futuristisch hoofdkwartier van Barco voor 650 werknemers in Kortrijk. Dit is haar werkdag in de eindfase van de onderneming.

SABOU_DSC4076_Joni

08:30
Rondgang met werfleider Joni om ter plaatse een aantal afwerkingspunten te bespreken. Het meeting deck dat deze week open gaat, bestaat uit 25 zalen, verspreid over 3 niveaus, die als het ware zweven in het atrium.

SABOU_DSC4178_restaurant

10:45
Overleg met de werfleiders betreffende de laatste afwerkingspunten in de freeflow zone van het restaurant. De opening van het restaurant is voorzien op 29 februari.

SABOU_DSC4049_IT

14:00
Vergadering met de collega’s van IT. Voor deze planningsmeeting kozen we een projectruimte met flexibel meubilair zoals poefjes.

SABOU_DSC4300_koffiebreak_informele meeting15:30
Tijd om de ideeën van de architect Bruno Poelman verder te bespreken tijdens een koffiepauze op één van de terrassen in het atrium.

SABOU_DSC4346_pick-up boodschappen

17:45
Einde van de werkdag. Nog snel even boodschappen oppikken aan het afhaalpunt op de site. Alle online boodschappen kunnen geleverd worden op het werk. Zulke voordelen zorgen voor een goede work-life balance.

One Campus_exterior