Seriemoordenaars actief op Tinder

epa00164492 Handout film still of Charlize Theron (R) as Aileen Wuornos and Christina Ricci as Selby Wall in Monster. Oscar winner Charlize Theron dazzled the crowds last night, Thursday 01 April 2004, at the British premiere of Monster. For the movie, the actress underwent hours of make-up to make herself ugly enough to play real-life serial killer Aileen Wuornos. But for the London premiere, the former model was back to her beautiful self. EPA/Imagenet UK & IRELAND OUT

Met de datingapp Tinder moet je voorzichtig zijn: je krijgt er niet alleen schaamluizen van, er zijn blijkbaar ook seriemoordenaars actief op zoek naar een levenspartner. Actrice Nathalie Walker wilt ons waarschuwen voor de gevaarlijke gevolgen van Tinder.

De Amerikaanse actrice Nathalie Walker heeft mooi genoeg van de hype rond Tinder. Ze vindt het een gevaarlijke manier om met mensen in contact te komen. Daarom creëerde ze een vals account voor Charlie Manson. Wat menig Tindergebruiker niet doorhad, was dat Manson in 1969 terecht stond voor verschillende moorden in Amerika. Hij was ook de stichter van de sekte ‘The Manson Family’.

Het account van Charles werd voor drie dagen genegeerd tot een vrouw tegen hem begon te praten. Ze hebben gepraat voor verschillende dagen tot Manson (lees: Walker) zei dat hij de zoon van God was. Vanaf toen heeft ze hem geblokkeerd.

“Ik was er van overtuigd dat het aan mannelijke kant iets sneller zou gaan, maar ik had geen idee dat het zo snel zou gaan”, aldus Walker in Vice. Ze maakte een profiel aan voor Aileen Wuornos. De prostituee vermoordde in de jaren 80 zeven mannen uit pure haat voor het mannelijk geslacht. In de biografie voegde Walker daarom ook toe “ik wil alle blanken mannen vermoorden”. Daar het bij Manson drie dagen duurde voor er een reactie kwam, wist Aileen al een hartje te veroveren na amper acht minuten.

De profielen van Aileen en Charlie werden ondertussen verwijderd door Tinder