Deze datingservice zoekt de perfecte partner via zweterige T-shirts

Heb je de hoop opgegeven om ooit nog de liefde van je leven te vinden via Tinder? Dan is een nieuwe datingservice uit New York misschien de oplossing. Het is hierbij niet meer de bedoeling dat je jouw potentiële lover naar links of rechts swipet, maar dat je eens goed snuffelt aan hun zweet. 

De datingdienst op basis van lichaamsgeur werd uit de grond gestampt door Tega Brain en Brian House. De twee Amerikaanse kunstenaars geloven niet dat liefde door de maag gaat, maar wel door de neus. “Je reuk is het eerste zintuig dat je verwerkt, het komt nog voor je zicht en gehoor,” zo staat te lezen op de website.

Voor 25 dollar, of omgerekend 23 euro, kunnen vrijgezellen zich aanmelden. Vervolgens krijgen ze een T-shirt opgestuurd dat ze drie dagen moeten dragen, zonder deodorant te gebruiken of zich te douchen.

Na 72 uur stuur je de T-shirt terug naar Smell Dating en krijg je in ruil tien exemplaren van andere mensen. Als twee personen elkaars kledingstuk lekker vinden ruiken, is het een match en kan de echte date beginnen.