Baby met Harry Potter-litteken geboren

De Amerikaanse Jo Mak las tijdens haar zwangerschap alle boeken van Harry Potter. En wat blijkt, haar dochtertje Sofia werd geboren met een moedervlek die lijkt op het litteken van Harry. Ook J.K. Rowling is zeer opgetogen met de komst van dit kleine wonder.
door
delphine
Leestijd 1 min.

Jo Mak kon haar ogen niet geloven toen ze baby Sofia in haar armen nam. Ze had pikzwart haar en een moedervlek in de vorm van een bliksemschicht op haar voorhoofd. Tijdens haar zwangerschap las Mak alle boeken van Harry Potter en werd een grote fan van de zevendelige fantasiereeks.

J.K. Rowling

De kersverse moeder stuurde een tweet met een foto van Sofia naar de Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. “Ik nam een foto en stuurde hem door naar Rowling. Ik verwachtte geen antwoord. Maar enkele uren later tweette ze terug”, aldus Mak in Metro UK.

Well, I'm not going to apologise because I think she looks beautiful! ???? https://t.co/phBSlo14ME

— J.K. Rowling (@jk_rowling) February 23, 2016

Jo en Sofia ontvingen honderen gelukswensen van Potter-fans over heel de wereld. “You're a wizard, Sofia” schreef iemand. Iemand anders quoteerde toverstafverkoper Olivander: “She's destined for great things”.