Terminale 90-jarige reist de wereld rond

Norma uit Michigan is de definitie van een kras oudje. Enkele maanden geleden kreeg ze dubbel slecht nieuws te verwerken. Nu heeft de 90-jarige ‘Driving Miss Norma’ beslist om de wereld rond te trekken in haar mobilhome.

Een tijdje terug kreeg Norma waarschijnlijk de zwaarste week in heel haar leven te verduren. Op een week tijd is haar man Leo overleden én kreeg ze de diagnose van terminale baarmoederkanker. De dokters raadden haar chemotherapie en bestralingen aan. Nochtans had Norma maar een kleine kans op herstel. Toen de jonge dokter haar recht in de ogen keek, weigderde ze zijn goede raad op te volgen. “Ik ben 90 jaar uit, ik trek er op uit”, was haar antwoord.

Norma trommelde haar kinderen op en legde haar wilde plannen uit. Eerst waren ze een beetje argwanend, maar uiteindelijk besloot haar schoonzoon mee te gaan. Norma nam haar schoonzoon, haar hond Ringo, de mobilhome en haar rolstoel mee en ze was vertrekkensklaar. In enkele maanden tijd hebben ze al veel van Amerika gezien. Zo bezochten ze NASA, maakten ze een ballontochtje in Kissimmee, gingen ze naar Disney World, bewonderden ze de Grand Canyon en raapten ze schelpen op ieder strand dat ze passeerden.

driving miss norma 2
Facebook/Driving Miss Norma
driving miss norma
Facebook/Driving Miss Norma
driving miss norma 5
Facebook/Driving Miss Norma
driving miss norma 6
Facebook/Driving Miss Norma