Vierde aflevering van De Mol: Naïeve Hanne ontpopt zich tot sluwe vos

Maandag moldag. We waren gisteren weer toe aan de vierde aflevering van het gewaardeerde VIER-programma De Mol. We namen we weer afscheid van een van de kanidaten nadat iemand zich perfect wist te profileren als mol. Opgelet voor spoilers.

‘Return December’

Terwijl Hanne in de auto naar de aanwijzigingen van Issabel en Bruno bleef luisteren, spoorde het duo de groep aan om rechtsomkeer te maken met het nummer ‘Return to Sender’ van Elvis Presley. Jammer genoeg verstond Hanne ‘Return December’. Enkel Gilles leek zich hier vragen bij te stellen. Cathy bleef ook hameren op het gedeelde van ‘December’. Vreemd, aangezien dit toch een zeer bekend nummer was.

Mika?

Bij de volgende opdracht moesten Issabel en Bruno de muziek op de partituren raden terwijl een Argentijn het lied speelde op accordeon. Issa dacht het nummer ‘Get Lucky’ gehoord te hebben. Jammer maar helaas dacht ze dat het van Mika was in plaats van Daft Punk en Pharell Williams. Bruno stemde pardoes met haar in. Dit dwaze antwoord maakt Bruno zeer verdacht, aangezien hij zich profileert als de grote muziekkenner.

Liegebeest

Maar het was Hanne die de laatste opdracht tot een verbluffend einde bracht. Ze wist zowel de kandidaten als de kijker op het verkeerde been te zetten bij de paardenrennen. De West-Vlaamse wist de focus volledig van haar af te houden en stak de schuld op Cathy. En haar afleidingsmanoeuvre heeft gewerkt. Naïeve Hanne blijkt goed te kunnen liegen. Maar kan dat van haar ook goed mol maken?

Issabel

Aan het einde van de rit moesten we afscheid nemen van Issabel. De geslepen advocate die velen onder ons verdachten als de perfecte mol neemt niet langer deel aan de strijd. Issa verklaart dat ze het jammer vindt de wedstrijd te moeten verlaten, maar dat ze het zo opnieuw zou doen. Wie zij verdenkt als de mol, houdt ze liever nog een tijdje voor zichzelf.

issa
Issabel/SBS Belgium