Samsung neemt smartphones weer een stap verder

Samsung blijft de grenzen van mobiele technologie verleggen. Zo kondigde de Koreaanse techgigant dit weekend de nieuwste telgen in de Galaxy-familie aan: de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. Belangrijke upgrades zijn de geavanceerde camerafuncties, waterbestendigheid en de mogelijkheid voor een omvangrijk extern geheugen.

Samsung tilt de gekende formule van verfijnd design en ijzersterke prestaties naar een hoger niveau met de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. Zo zijn de nieuwste leden van de Galaxy-reeks uitgerust met de revolutionaire Dual Pixel technologie, waarmee heldere en scherpe foto’s zelfs mogelijk zijn in donkere omgevingen. Voeg daar een kwalitatieve lens, een snellere sluitertijd en een accurate autofocus aan toe en je krijgt een ongeëvenaarde mobiele camera.

Het gebruiksgemak en de mobiele ervaring staan meer dan ooit centraal. Dankzij een krachtigere processor, een grotere batterijcapaciteit en een opgewaardeerd koelingsysteem kunnen gebruikers hun smartphone urenlang intensief gebruiken. Opladen, of het nu met de kabel of draadloos is, gaat razendsnel. Beide toestellen kunnen ook tegen een stootje en zijn voortaan water- (IP68) en stofbestendig. Daarbij komt nog een hybride simkaarthouder, die het mogelijk maakt om het geheugen met 200 gigabyte uit te breiden.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn vanaf 11 maart verkrijgbaar in België. De basisprijs voor de Galaxy S7 bedraagt 699,99 euro, voor de Galaxy S7 edge is dat 799,99 euro.

Pre-order nu en wees één van de eersten met de nieuwe Galaxy. Bestel nu en ontvang de Galaxy S7 inclusief Gear VR. Deze actie loopt tot en met 10 maart, dus wees er snel bij!