Autodief betrapt door bestelling bij McDonald’s

The neon sign of a Mac Donald's burger restaurant and a Mc Drive sign are pictured February 20, 2013 in Douarnenez, western of France. AFP PHOTO FRED TANNEAU / AFP / FRED TANNEAU

Wat is het eerste dat jij zou doen als je een peperdure wagen steelt? Vluchten of het voertuig verbergen zijn twee mogelijke opties, maar een hongerige autodief uit Essex koos ervoor om eerst een stop te maken bij een McDrive. 

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe één van de twee dieven ongeduldig zijn bestelling wil maken bij de McDrive in Basildon, een stadje in Essex. Toevallig was de politie ook op weg om een hamburger te smullen bij het filiaal van McDonald’s.

Toen de boeven het hazenpad kozen, zette de politieauto meteen de achtervolging in. Bij die wilde rit werd zelfs bijna een voetganger aangereden. Uiteindelijk eindigde het incident met brokken en botste de gestolen Audi tegen een metalen paal op de parkeerplaats van de McDonald’s.

De twee dieven zijn uiteindelijk nog kunnen vluchten. De politie verspreidt momenteel de foto van de bestuurder en hoopt de twee bandieten zo snel mogelijk op te pakken.