Deze vrouw trouwde met haar katten

Barbarella Buchner, 48, with her two cats Spider and Lugosi in Lanzarote, Spain, Tuesday 4th November, 2014. Barbarella has been married to her two cats Spider and Lugosi for ten years. Barbarella, who is from London, UK, even has the initials of her soul mates tattooed onto her leg. … PIC BY NEWS DOG MEDIA - 0121 246 1932 … SEE COPY

Liefde kent geen grenzen, zo ook die van Barbarella Buchner niet. Dit jaar is ze twaalf jaar getrouwd met haar twee katten.

Toen haar vriend haar dumpte, moest Barbarella opnieuw op zoek naar liefde. Haar ex was de belangrijkste persoon in haar leven maar nu was die positie dus vacant. Twaalf jaar geleden werd ze opnieuw verliefd en besloot te ze trouwen met die bron van geluk: haar twee katten.De beestjes fleurden haar op na de breuk met haar ex. Barbarella besefte dat ze meer van de dieren hield dan dat ze ooit van een mens had gehouden en besloot in 2004 om met hen te trouwen.

Wie een grote ceremonie met aller erop en eraan verwacht is mis want de formaliteit gebeurde online. Op de website www.Marryyourpet.com trouwde ze in een muisklik. Het kostte haar slechts 20 Britse pond (25 euro). Ze kreeg een certificaat van de mooiste dag van haar leven. De vrouw kreeg sindsdien al heel wat kritiek op haar huwelijk. Zo vinden sommigen het onaanvaardbaar dat ze met drie trouwden, wat bigamie is. Anderen klagen dan weer over het incestueuze aangezien Spider en Lugosi broers zijn. De 48-jarige Barbarella ligt er echter niet van wakker. Ze geniet ten volle van de langste relatie de ze tot nu toe al gehad heeft.