Maak kennis met de Russische dubbelganger van Leonardo DiCaprio

US actor Leonardo DiCaprio poses on arrival for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 14, 2016. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / AFP / JUSTIN TALLIS

Na de Zweedse dubbelganger werd ook de Russiche look-a-like van Leonardo DiCaprio ontdekt. De Rus krijgt binnenkort zijn eigen tv-programma en hij lijkt het allemaal prima te vinden dat mensen hem associëren met een Hollywoodster. Al vinden wij dat hij eerst wat kilootjes kwijt mag.

Het leven van de 33-jarige portier Roman Burtsev veranderde compleet toen het Russische televisiestation Moskav-24 hem ontdekte als de nieuwe Leonardo DiCaprio. Hij werd onder meer gevraagd om in een shoppingcentrum de bekende Titanic-scène over te doen met enkele vrouwelijke fans.

Het televisiestation ziet een gat in de markt met Burtsev. Er zijn plannen om een serie te maken van DiCaprio’s dubbelganger, getiteld ‘Romance with DiCaprio’. Burtsev speelde ook al de beroemde scène van The Revenant na, waar de echte DiCaprio aangevallen wordt door een beer. Russen zijn natuurlijk iets minder onder de indruk van de woeste dieren.

У меня свой “Выживший”?

A video posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on

Dat er in Zweden een tweede Leo rondloopt, dat wisten we al. De 21-jarige Konrad Annerud is niet langer een gewone barman, maar een heuse hit op Instagram. Maar liefst 218.000 mensen volgen de jongeman op sociale media. De gelijkenis is dan ook sprekend.

?: @stella_cocozza Mer bilder på http://stellacocozza.blogg.se/

A photo posted by Konrad Annerud (@konradannerud) on