Arm biggetje geboren met testikels op plaats van ogen

Momenteel gaat er een foto van een klein varkentje viraal. Het arme beest is namelijk ter wereld gekomen met testikels op de plek waar zijn ogen zouden moeten zitten. 

De verontrustende foto verscheen voor het eerst op het sociale mediaplatform Reddit. Het duurde niet lang of het plaatje werd miljoenen keren gedeeld. “Dit is met voorsprong het ongelukkigste varken ooit” en “Angstaanjagend realistische gehaktballen” zijn maar een greep uit de vele reacties.

Het is onbekend waar de big geboren is, zo schrijft The Sun. “Ik weet ook niet of het een vrouwtje of een mannetje is”, schijft de gebruiker die de foto online plaatste. “Ik weet wel dat het levend geboren werd, maar meteen hersendood was.” Het onfortuinlijke beestje werd dan ook snel uit zijn lijden verlost.

Volgens de Redditgebruiker is deze bizarre afwijking het gevolg van milieuvervuiling en inteelt. “In de Verenigde Staten worden jaarlijks miljarden biggetjes geboren voor de commerciële industrie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit soort dingen gebeuren.”