Het geheim achter Kim Kardashians decolleté

Kim Kardashian heeft een van haar geheimpjes onthuld. Op haar persoonlijke website doet de Amerikaanse realityster uit de doeken hoe haar duizelingwekkende decolleté tot stand komt.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

De wederhelft van Kanye West pakt op sociale media maar al te graag uit met haar volupteuze vormen. Dat er best wat voorbereidend werk nodig is om zo'n gewaagde inkijk te creëren, bewijst een foto die Kim onlangs op haar website deelde. Daarop is te zien hoe de rondborstige Amerikaanse haar boezem inpakt in een zelfgemaakte beha van... schilderstape.

"Ik moet deze tip gewoon met jullie delen", schrijft Kardashian bij wat ze zelf 'My Red Carpet Cleavage Secret' noemt. "Dankzij de plakbank blijven mijn borsten altijd in model. Ik heb echt vanalles geprobeerd, maar schilderstape werkt het best. Je moet er wel voor zorgen dat je niet eerst olie of lotion op je borsten smeert."

Met de post lijkt Kim meteen ook een einde te willen maken aan de speculaties over de authenticiteit van haar forse voorgevel. Exemplaren uit siliconen hebben namelijk geen plakband nodig om de strijd met de zwaartekracht aan te gaan.