Zoon van David Bowie wordt papa

Duncan Jones poses for photographers with his British Academy of Film Award (BAFTA) for 'Outstanding Debut By a British Writer, Director or Producer' for 'Moon' at the Royal Opera House in central London, on February 21, 2010. AFP PHOTO/Ben Stansall / AFP / BEN STANSALL

Goed nieuws ten huize Bowie want Duncan Jones wordt vader. Dat maakte hij bekend op Twitter.

Gisteren postte de zoon van David Bowie een foto van een speciaal prentje. Op het handgetekende prentje was een kind te zien in een baarmoeder met daarbij het tekstballonnetje “I’m waiting.”

Onder de tekening schreef Duncan een ontroerend tekstje voor zijn overleden vader. Hij schreef dat het precies een maand geleden was dat zijn vader stierf, dat de baby in juni geboren zal worden en dat dat de circle of life is. Hij eindigde met “ik hou van je, opa.” David Bowie zou dus grootvader worden. Hij overleed een maand geleden aan de gevolgen van kanker.

Duncan is 44 jaar oud en trouwde in 2012 met Rodene Ronquillo. De twee traden in het huwelijksbootje nadat er borstkanker werd vastgesteld bij Rodene. Nu verwachten ze hun eerste kind.