Kanye West: “Bill Cosby is onschuldig”

American rapper Kanye West poses before Christian Dior 2015-2016 fall/winter ready-to-wear collection fashion show on March 6, 2015 in Paris. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK / AFP / PATRICK KOVARIK

Dat Kanye West het hart op de tong heeft, wisten we al. De rapper maakte zich de afgelopen twee dagen niet zo populair op Twitter nadat hij zijn mening uitte over Bill Cosby, de Amerikaanse acteur die beticht wordt van verschillende verkrachtingen. 

De 38-jarige man van Kim Kardashian deelde op Twitter openlijk zijn mening over Bill Cosby. “Bill Cosby onschuldig!”, viel er te lezen. Verder legt hij zijn straffe statement niet uit. En dat zorgde natuurlijk voor de nodige boze reacties van menig Twitteraar. Ook de Amerikaanse comédienne Sarah Silverman haalt zwaar uit naar de rapper.

Puma

Maar Kanye kwam een dag eerder ook al straf uit de hoek. Hij haalde uit naar het sportmerk Puma. Er gaan geruchten de ronde dat Puma Kanye’s schoonzusje Kylie Jenner probeert te strikken voor een nieuwe reclamecampagne. En dat kan Kanye maar moeilijk verkroppen, aangezien hij schoenen ontwerpt voor Adidas.

Volgens The Guardian voert de rapper een show op en moeten we ons zo weinig mogelijk aantrekken van Kanye’s uitspattingen. Hij probeert gewoon zichzelf wat meer in de media te brengen omdat er binnenkort een nieuw album zit aan te komen.