Jonge Brit spoort met Nike zijn levensechte Assepoester op

Een Londenaar beleeft zijn moderne variant van het sprookje Assepoester. De 32-jarige Jay probeert zijn droomvrouw op te sporen, maar deze keer is de pompoenkoets vervangen door een taxi en moet het glazen muiltje plaats ruimen voor een sportschoen van Nike. 

Jay was op weg naar huis van de Londense luchthaven Heathrow Airport toen hij een ietwat verloren toerist opmerkte. Zoals het een echte Prince Charming beaamt, bood hij aan om een taxi te delen en haar op weg te helpen.

Tijdens die magische taxirit werd hij naar eigen zeggen hopeloos verliefd op het meisje, maar op het einde had hij niet genoeg moed verzameld om haar telefoonnummer te vragen.

Toen hij later merkte dat ze een schoen van haar paar Nikes was vergeten in de taxi, was hij dan ook intens gelukkig. Hij besloot om een heuse zoektocht op poten te zetten op Twitter, en gaf ook aan het taxibedrijf een beschrijving van zijn mysterieuze, hedendaagse Assepoester. Wij duimen alvast dat zijn verhaal net als het origineel een happy ending heeft.