Nieuwe trend in lingerieland: tepelstickers

Anno 2016 bestaat er geen excuus meer voor een nipple slip. Zowat alle grote lingeriemerken hebben tegenwoordig tepelstickers in de aanbieding, een stijlvolle manier om alles netjes bedekt te houden.

In een niet zo ver verleden waren tepelstickers nog voorbehouden aan strippers en burlesque-fanaten, maar daar komt stilaan verandering in. Op het voorbije Salon International de la Lingerie, een jaarlijkse beurs in Parijs waar de grootste lingeriemerken hun nieuwe collecties voorstellen, hebben de stickers definitief de stap naar de mainstream gezet.

1_fra_oulein_ki_5575a134135_w400

Zoals de naam het zegt, gaat het om stickers die je over je tepels plakt, al dan niet ter vervanging van een beha. Sterren gebruiken ze al langer wanneer ze gehuld in een diep uitgesneden jurk de rode loper op moeten, om te vermijden dat ze meer showen dan gepland. Ook wanneer ze een nauwaansluitende outfit dragen, komen de stickers goed van pas om zichtbare ‘muggenbeten’ voor te zijn. Naast esthetische troeven hebben de stickers dus ook een uitgesproken praktisch voordeel.

Vanaf 10 euro

Het aanbod op de markt is heel gevarieerd. Voor elke smaak, behoefte en budget zijn er wel tepelstickers in de aanbieding, al dan niet geïnspireerd op de wereld van bondage en SM. De prijzen variëren van 10 euro voor de goedkoopste modellen, tot het tienvoudige voor de luxeversies.

 

Foto’s Diamor en Fräulein Kink