Handen te kort ? Gebruik uw edele delen eens

Relatie- en seksexperte Kim Anami heeft er een nieuwe hobby bij. Ze noemt zichzelf een ‘vaginal weight lifter'. U begrijpt het goed, de vrouw tilt dingen op met haar edele delen.
door
annemie
Leestijd 1 min.

Ze gebruikt een speciaal hulpstuk om de voorwerpen op te heffen. Dat is een gladde, eivormige steen met een gat in. Door dat gat kan dan een touw gestoken worden. Aan het uiteinde van dat touw hangt dan een voorwerp. De steen verdwijnt vervolgens in de vrouw.

Anami tilde al verschillende voorwerpen op met haar vaginal Kung Fu. Zo hingen er al skateboarden, kokosnoten, surfplanken, beeldjes en gewichten aan het touw. Nu reist de vrouw de wereld rond om haar magische krachten aan het publiek te tonen.

Beste seks van hun leven

De Amerikaanse ziet vele voordelen in het vaginale gewichtheffen. Zo beweert ze dat iedereen die het beoefent, de beste seks van hun leven zal hebben. De atypische hobby zou de bekkenbodemspieren versterken, depressies verhelpen en zelfs botoxbehandelingen overbodig maken.

Kim Anami geeft nu ook cursussen om de vorm van lichaamsbeweging aan te leren. Het nadeel is dat die plaatsvinden in Amerika. Het voordeel is dat u nooit meer een hand te kort zal komen om iets te dragen. Wie test het uit ?