Wil jij een krokusvakantie vol zorgeloos gameplezier?

De dagen dat de Playstation niet meer was dan een gameconsole liggen al een tijdje achter ons. Vandaag de dag bezorgt het toestel je niet enkel veel spelplezier, het is een heus entertainmentcentrum voor films, muziek, streaming, surfen … Veel gebruikers stoten vroeger of later echter op een luxeprobleem: de harde schijf van de Playstation 4 zit boordevol en je moet games of films verwijderen voor je aan de slag kan. Vervelend, maar met de Game Drive van Seagate behoort ook dat tot het verleden.

De standaard harde schijf van de Playstation 4 is amper 500 gigabyte groot. Een doorsnee game neemt tegenwoordig al snel 35 tot 50 gigabyte in beslag. Als je daar je films, muziek en apps bij optelt, stuit je al snel op de limiet. De Seagate Game Drive verhelpt dit euvel in een wip.

Na de eenvoudige installatie verdubbelt de Game Drive plotsklaps de opslagruimte van jouw Playstation 4 naar 1 terabyte. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt de Game Drive jouw gameconsole ook een pak sneller, dankzij de SSHD-technologie, een combinatie van een ruime klassieke schijf en razendsnel SSD geheugen. Je tergend trage wachttijden en ditto lange laadschermen worden korter, gezien de schijf leert welke bestanden belangrijk zijn. Bovendien blijft de garantie van je console bij een update steeds geldig!

Seagate Game Drive PS4Wil jij een krokusvakantie vol zorgeloos gameplezier? De Seagate Game Drive is verkrijgbaar bij onder andere Media Markt, Gamegear.be , Bol.com en Coolblue!