Kent u deze drie straffe kerels uit Temptation Island nog?

Het internet staat vol met artikels over het nieuwe seizoen van Temptation Island dat vanavond van start gaat. Als opwarmer blikken we nog even terug op enkele memorabele deelnemers uit de afgelopen seizoenen.
door
annemie
Leestijd 1 min.

Gringo

Gringo werd bekend na zijn deelname aan het programma. Hij testte in 2007 hoe sterk zijn toenmalige relatie met Ciska was. Wanneer Gringo de verleiders van Ciska ontmoet, wil hij ze niet eens een handdruk geven. Wie vanavond voor de buis hangt, zal waarschijnlijk eens terugdenken aan deze legendarische deelnemer.

 

Steve

Steve en Stefhanie uit het verre Limburg deden in 2009 mee aan Temptation Island. We kennen Steve vooral van zijn droge, maar straffe uitspraken over zijn vriendin Stefhanie. Toen Véronique De Cock vroeg of Steve haar aantrekkelijk vond, was het antwoord: “ze kan er wel mee door” en dat ze gerust wat kilootjes kwijt mag.

 

James

James en zijn vriendin Cindy legden elkaar een regel op. Hun ‘no fucking en no kissing hé' hebben ze tot vervelens toe herhaald op reis. James zag niet echt gevaar in de verleidsters, maar wel in iets anders. “Drank is den duvel”, waarschuwde hij.