Zoon David Beckham wordt modefotograaf

LOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Brooklyn Beckham attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP / AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Frazer Harrison

Brooklyn Beckham, de oudste zoon van ex-voetballer David Beckham, mag aan de slag als modefotograaf. Burberry huurt de 16-jarige jongen in voor hun nieuwste parfumcampagne. Het merk was onder de indruk van de foto’s op zijn Instagram-account.

Gevoel voor mode kruipt bij de Beckhams waar het niet gaan kan. Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David en Victoria Beckham, kruipt achter de camera van de nieuwe parfumcampagne van Burberry. De nog altijd nog maar 16-jarige Brooklyn werkte eerder ook al als acteur en model.

Burberry koos Brooklyn, omdat het onder de indruk was van zijn Instagram-account. “Brooklyn heeft een fantastisch oog voor beeld en Instagram is het perfecte platform voor hem om zijn werk op tentoon te stellen. Zijn stijl en attitude waren exact wat we zochten voor deze nieuwe This Is Brit parfum campagne”, verklaarde Burberry’s CEO Christopher Bailey aan E!.

Voor de Beckhams heeft de modewereld al lang geen geheimen meer. Zowel David als Victoria hebben eigen collecties en stonden al vaak model. Zelfs de 13-jarige Romeo heeft zijn eerste stappen in de modellenwereld al gezet.

AFP/ F. Harrison