Feestvierders verwarren politieagent met stripper

Als de politie binnenvalt op je feestje, is de reactie meestal niet uitgelaten. Een politieagent in het Engelse stadje Bradford on Avon kreeg echter een bijzonder enthousiast onthaal.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Tijdens zijn patrouille zaterdag zag agent Mike Ober de deur van het clubhuis van een lokale vereniging openstaan. Aangezien het gebouw normaal niet in het weekend gebruikt wordt, besloot hij een kijkje te nemen.

Eenmaal binnen werd hij begroet door een groep vrouwen, die stuk voor stuk volledig door het dak gingen. De dames gingen ervan uit dat Ober de stripper was die ze besteld hadden om de vijftigste verjaardag van een vriendin te vieren.

"Het feest ging net beginnen en ze dachten dat ik een beetje vroeger kwam", getuigt de agent aan de BBC. "Ik moest een snelle aftocht blazen." De feestvierders vroegen Ober om te vertrekken en een beetje later terug te komen. Dat was voor Ober het ideale uitvlucht om af te druipen.

Eenmaal terug op patrouille kwam hij de stripper tegen. "Het is een kwestie van persoonlijke smaak, maar onze uniforms zijn niet bepaald flatterend. Ik neem de verwarring dan ook op als compliment", besluit de agent.