Clubeigenaar wil 90 miljoen dollar bieden voor Playboy Mansion

Playboy Magazine publisher Hugh Hefner's property, the Playboy Mansion, is pictured 11 January 2007 in Beverly Hills. AFP PHOTO/GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS

Jeff Beacher, een bekende clubeigenaar, zou bereid zijn om 90 miljoen dollar te bieden voor de Playboy Mansion. De zakenman wil van het domein een “ultra-exclusieve club” maken. Of het bod aanvaard zal worden is nog maar de vraag, want de vraagprijs van het complex bedraagt 200 miljoen dollar. 

Een ultra-exclusieve club, enkel toegankelijk voor leden. Dat zijn de plannen die Jeff Bleacher heeft met de Playboy Mansion. De clubeigenaar zou 90 miljoen dollar willen bieden voor het bekende landgoed en daarna nog voor 15 miljoen dollar renovatiewerken uitvoeren. De basisstructuur van de woonplaats van Hugh hefner zou behouden blijven, maar er zouden op het terrein vijf bungalows bijkomen.

Playboy liet aan TMZ weten dat ze het bod overweging zullen nemen, ook al ligt het nog ver onder de vraagprijs van 200 miljoen dollar. De makelaars van Hefner zijn alvast enthousiast. Zij vonden de vraagprijs al onrealistisch. Wat wel overeind blijft, is de eis van Hefner dat hij na de verkoop in het huis mag blijven wonen en zijn slaapkamer verboden terrein is.

AFP/G. Bouys