Brief maakt autodiefstal dragelijk voor het slachtoffer

Een Amerikaanse vrouw van wie de auto regelmatig gestolen wordt heeft misschien de oplossing gevonden voor haar euvel. Een brief, gericht aan de misdadigers, maakte de laatste diefstal blijkbaar iets dragelijker.

Redditgebruiker msfiasco kampt met een probleem. Inbrekers breken blijkbaar eenvoudig in in haar Honda en gebruiken die nadien voor een joyride. Aangezien ze geen geld heeft voor een nieuwe wagen, die niet constant gestolen wordt, heeft ze zich daar al bij neergelegd.Wat haar wel tegen de borst stoot, is dat de dieven de wagen nadien op een plek dumpen waar hij wordt weggesleept. Dat kost haar bakken vol geld, aangezien ze steeds opdraait voor de sleepkosten. Daarom vraagt ze in de brief om de gestolen wagen netjes voor een huis of in een woonwijk te parkeren en het kaartje met haar telefoonnummer op het dashboard te leggen. Zo kan ze haar auto gestolen ophalen, zonder dat ze daarvoor in haar portemonnee moet tasten.

Autodiefstal

De brief lijkt te werken, want mfiasco haar Honda werd onlangs weer gestolen. Toen ze haar auto terugvond stond die netjes voor een huis geparkeerd, met het kaartje en de brief op de passagiersstoel. “Fuck de dieven, maar deze overval eindigt voor mij een pak beter dan de vorige”, aldus mfiasco op Reddit.