Ketnet reikt Gouden K’s uit

Video Ketnet | Karen Damen Babe van het Jaar op Gala van de Gouden K's Niels Destadsbader, D5R en K3 grote winnaars - Samson en Gert krijgen Gouden Gouden K Vrijdag 15 januari 2016 — Vandaag werd de derde editie uitgezonden van het Gala van de Gouden K’s, de grote awardshow van Ketnet. In de categorie ‘Babe van het jaar’ kozen de Ketnetters voor Karen Damen. Voorwaar een statement waar Karen zelf nog het meest van opkeek. Zoals blijkt uit bijgevoegd fragment. Het was maar een van de vele hoogtepunten van het wervelende en spectaculaire Gala van de Gouden K’s, waarbij onderscheidingen in allerhande categorieën werden uitgereikt. 15 Gouden K’s

Op het awardgala van Ketnet zijn na een online stemming van de kinderen de Gouden K’s uitgereikt. Het is de derde keer dat de VRT-kinderzender de kijkers vraagt wie of wat hen het afgelopen jaar het meest kon overtuigen.

In totaal werden vijftien Gouden K’s uitgereikt. De grote winnaars, met telkens twee Gouden K’s, zijn presentator Niels ‘hunk en muzikant van het jaar’ Destadsbader, ‘groep van het jaar’ K3 en ‘Ketnet-reeks van het jaar’ ‘D5R’ geworden.Karen Damen, zangeres van de oude K3, werd door meer dan 35.000 kinderen tot Babe van het Jaar verkozen. Samson en Gert gingen naar huis met een Gouden Gouden K, een soort lifetime achievement award.

Foto VRT / F. Beyens