Stijlvol sporten

Oudejaarsavond is alweer twee weken geleden en je goede voornemens zijn misschien naar de achtergrond verdwenen. Hoog tijd dus voor wat inspiratie voor een sportief en energiek 2016.

PumaRihanna en Puma
De door Rihanna ontworpen kledinglijn voor het sportmerk Puma wordt voorgesteld op de volgende Fashion Week van New York voor de herfst- en wintercollectie van 2016 en 2017. Maar de bekende Creepers-sneakers die ze creëerde voor deze sportswearcollectie kennen we al.Gamma Rosie
Model Rosie Huntington-Whiteley postte onlangs foto’s van de volgende
collectie sportswear van het Engelse merk Marks & Spencer op Instagram. De collectie, ontworpen door het model en deel van het gamma Rosie for Autograph Active collection, bevat onder meer een roze beha, een zwarte body met gebloemd inzetstuk, een crop top en een fitnessbroek.

yogaYoga onderwater
We nemen je even mee naar Bali, waar ze een nieuwe trend ontdekt hebben die tegelijk ontspannend en sportief is: yoga… onderwater. Het Alila Manggis-resort biedt toeristen sessies ‘Zen harmony Diving’ aan, een concept dat duiken, yoga en Ayurveda combineert voor een beter evenwicht. Binnenkort in onze hotels en zwembaden?

H&MNinties inspiratie
In de nieuwe lente- en zomercollectie trekt H&M volop de kaart van de kleur. Dit gamma, geïnspireerd op de jaren 90, speelt met grafische
effecten en flashy kleuren voor hemdjes, leggings en beha’s, die zowel geschikt zijn om te lopen als voor in de fitnesszaal.

trapfit

 

Trapfit

De Trapfit, rechtstreeks afkomstig uit Hollywood, katapulteert je met behulp van een trapze rechtstreeks de lucht in. De discipline is gebaseerd op fitness HIIT, versterkt kracht en behendigheid en laat een complete stretching toe. De spierpijn achteraf moet je voor lief nemen.

Gespierde techniek
Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. En dat hebben de Hollywood-sterren die zich massaal op TRX storten, goed begrepen. De techniek werd ontwikkeld door een ex-lid van de Amerikaanse Special Force en maakt gebruik van een toestel waarmee je meer dan 300 verschillende oefeningen kunt doen door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht.

qardioGewikt en gewogen
De intelligente weegschaal van Qardio, die te vinden is op de CES-beurs van Las Vegas, is één van de talrijke producten die niet alleen het gewicht vaststellen, maar ook de opbouw van het lichaam analyseren op het vlak van spieren, vet en botten. En het gaat zelfs nog verder: Qardio heeft ook een coachingapplicatie die gebruikmaakt van algoritmes om u te helpen uw fitnessdoelstellingen te bereiken.