Loopband volgt je looprichting

Heel wat mensen vertoeven dezer dagen in de fitness om hun goede voornemens waar te maken. Tijdens je work-out sta je ongetwijfeld ook wel eens te puffen op de loopband. Toch blijft het toestel voor velen nog altijd één van de saaiste fitnessapparaten. Als het van start-up Infinadeck afhangt, wordt die klassieke loopband binnenkort vervangen door een dynamischer exemplaar. 

Tijdens de CES-beurs presenteerde het bedrijf een loopband die zich aanpast aan de looprichting. Op die manier wordt je work-out veel dynamischer. Met het apparaat kan je kiezen of je vooruit, achteruit of zijwaarts loopt. De sensoren zorgen ervoor dat je steeds veilig in het midden blijft.

Multifunctioneel

Het bedrijf zou zich niet enkel willen toespitsen op het sportieve gebied, maar zou zich ook willen focussen op de bedrijfswereld.  Zo zouden bedrijven hun werknemers aan de hand van het toestel kennis kunnen laten maken met gevaarlijke procedures aan de hand van virtuele trainingscenario’s. Ook de gamewereld spreekt de start-up aan, want volgens het bedrijf is die wereld steeds in verandering en “game je al lang niet meer met je handen alleen”.

 

Foto’s Infinadeck