Einde van Bridget Jones blijft een mysterie

epa02043961 Jury member and US actress Renee Zellweger arrives for the closing ceremony of the 60th Berlinale International Film Festival in Berlin, Germany, 20 February 2010. Up to 400 films are shown every year as part of the Berlinale's public programme. The Berlinale is divided into different sections, each with its own unique profile. EPA/SOEREN STACHE

Binnen enkele maanden zal Renee Zellweger opnieuw als Bridget Jones te zien zijn op het witte doek, maar ze heeft zelf geen idee hoe het verhaal afloopt. Dat heeft ze vertelt aan Sunday Express. 

De makers houden haar en de rest van de cast tot de première in spanning.«Ik heb drie verschillende eindes van de film opgenomen, maar welke er gebruikt wordt, blijft ook voor mij een geheim», aldus de 46-jarige actrice. «Het is best briljant. Niemand weet wie de vader van Bridgets baby is of voor wie ze zal kiezen.»

In het derde deel van de Bridget Jones-reeks, kruipt Colin Firth opnieuw in de rol van Mark Darcy. Zijn liefdesrivaal Hugh Grant is vervangen door Patrick Dempsey. Hoogstwaarschijnlijk zal een van de twee de vader zijn.