Kim Kardashian deelt eerste foto van Saint West

Honorees Kim Kardashian and Kanye West attend the Time 100 Gala celebrating the Time 100 issue of the Most Influential People at The World at Jazz at Lincoln Center on April 21, 2015 in New York. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY / AFP / TIMOTHY A. CLARY

Kim Kardashian heeft voor het eerst een foto gedeeld van haar zoontje Saint. Tegen haar gewoonte in, is het geen opvallende selfie, maar een kleine glimp van haar koter.

De Kardashian-clan, met Kim aan kop, staat bekend om de selfies, filmpjes en fotoshoots die ze aan lopende band delen met het wereldwijde web. Dat haar ongeveer één maand oude zoontje nog niet op de gevoelige plaat is vastgelegd, is daarom des te bijzonder.Zijn moeder Kim K. maakt nu een einde aan die geheimzinnige mediastilte. Ze postte een kiekje van het kleine handje van Saint op Instagram en haar persoonlijke website. Hij houdt de vinger van zijn grote zus North stevig vast. “North zei: hij is mijn beste vriend”, zo schreef de realityster bij de aandoenlijke foto.

Kim en Kanye West werden op 5 december de trotse ouders van Saint West. Het jongetje werd na een moeilijke zwangerschap te vroeg geboren, maar stelt het ondertussen goed.

She said, “He’s my best friend.”

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on