HelloFresh levert Jamie Oliver- recepten

De samenwerkign tussen Jamie Oliver (foto) en HelloFresh, een leverancier van maaltijdboxen, is dit jaar uit de startblokken geschoten. Wie voortaan bij HelloFresh een receptenpakket bestelt, krijgt daar wekelijks een maaltijd van de topchef bij geleverd. Met de gerechten van Jamie hoopt HelloFresh zijn klanten gezondere en gevarieerdere maaltijden aan te bieden.

Het concept van HelloFresh blijft verder ongewijzigd: een doos met receptenfiches en allerlei ingrediënten om die gerechten op tafel te zetten. Wat wel verandert, is het feit dat de bekende Britse tv-kok Jamie Oliver de bedenker is van wekelijks telkens één gerecht. Samen willen Jamie en HelloFresh de klanten nog gezondere en gevarieerdere maaltijden kunnen aanbieden, klinkt het in de mededeling.

Maar daar stopt de samenwerking niet, per box wordt immers ook een deel van de opbrengst geschonken aan Jamie’s Food Foundation. Die organisatie wil mensen inlichten over gezonde voeding door middel van kookcursussen, workshops en kinderclubs.