Christoph Waltz wil meespelen in nog twee Bondfilms

Christoph Waltz heeft laten weten dat hij nog twee Bondfilms wil maken. Zijn voorwaarde is wel dat Daniel Craig opnieuw in de huid kruipt van Bond. Dat meldt The Daily Mirror
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Waltz speelde in de laatste James Bond-film Spectre de rol van schurk Franz Oberhausen. Het was onduidelijk of de schurk de film overleeft, maar veel fans hopen dat de Oostenrijkse acteur en zijn personage opnieuw zijn opwachting maakt.

Daarnaast zijn er ook geruchten dat actrice Judi Dench zou terugkeren in de nieuwe Bondfilm. Ze zou enkele keren optreden in scenes die zich in het verleden afspelen. Hoewel haar personage in 'Skyfall' overleed, maakte zij ook kort haar opwachting in 'Spectre'.

Slechterikken die opnieuw verschijnen in een Bondfilm zijn een zeldzaam fenoneem. De beroemdste uitzondering op die regel was Jaws, de man met de stalen kaken. Acteur Richard Kiel speelde die rol twee maal, in 'The Spy who loved' (1977) en 'Moonraker' (1979). Ook toen speelde zijn populariteit een rol in het besluit van de makers om hem nogmaals te vragen.

Hoogstwaarschijnlijk is Bond 25 in 2017 te bewonderen in de bioscopen.