Dit kleurboek staat vol met scheldwoorden

Dat volwassenen steeds vaker kleuren om te ontspannen is algemeen geweten. De Britse kunstenares Sarah Bigwood sprong mee op de kar van kleurboeken, maar in plaats dieren, bloemen of andere lieftallige taferelen bevat het boek een resem scheldwoorden. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Af en toe voelt iedereen wel eens een koleirige bui opkomen, maar in plaats van je frustraties uit te werken met een hoop geroep en getier, kan je je nu rustig terugtrekken met het 'Sweary Colouring Book' van Sarah Bigwood. Het boek bestaat uit kleurplaten van twintig bekende en minder bekende scheldwoorden. Als je alle passieve agressiviteit van je afgekleurd hebt, kan je de tekeningen veilig opbergen.

A sweary adult colouring book. Brilliant. https://t.co/Z1sSGgQOrt pic.twitter.com/MKku9vAwrQ

— Carol Anne Shaw (@DustySpider) 5 december 2015

Het scheldwoordenkleurboek was aanvankelijk bedoelt als simpel project en werd enkel digitaal uitgebracht. Maar de 30-jarige artiest werd overstelpt met aanvragen, dat het nu ook in een papieren versie uitbrengt. Tot nu toe is het een groot succes en is de tweede lading boeken al in de aantocht.

?????????????…?????????? ???????????? ??????????????????????? 555 Sweary Colouring Book ?????: Etsy | distractify pic.twitter.com/wKAVCSudOz

— Gratitude Attitude (@Attitudega) 22 december 2015

People have fallen in love with this sweary colouring book for adults https://t.co/5N8UI6T85j pic.twitter.com/9RqtykTGp7

— DailyEdge.ie (@dailyedge) 23 december 2015