Kim Kardashian lanceert eigen emoji’s

LOS ANGELES, CA - AUGUST 06: Kim Kardashian celebrates summer with the Kardashian Sun Kissed line and fans at ULTA Beauty on August 6, 2014 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP

Kim Kardashian kan maar niet genoeg krijgen van zichzelf, en dus lanceerde ze een serie emoji’s van zichzelf. De ‘Kimoji’s’ zijn vanaf vandaag beschikbaar.

De realityster gaf op Instagram een voorproef van de eerste zeven chaticoontjes, die ze zelf Kimoji’s doopte. Alle afbeeldingen zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de gelijknamige app.

KIMOJI’S APP LAUNCHES TOMORROW!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Onder de emoji’s vind je onder meer de beroemde pose met haar volumineuze achterwerk, de ‘ugly crying face’ van Kim K. of zelfs Kims middelvinger.

Enkele uren voor de aankondiging vierde Kim dat ze de 55 miljoen Instagram-volgers was gepasseerd. “Oh mijn god. Ik hou zoveel van jullie”, liet ze toen weten. Miss Kardashian-West moet op de Instagram-ranglijst nog wel twee mensen boven zich dulden. Selena Gomez scoort bijna 57 miljoen en Taylor Swift staat met stip op één met maar liefst 59,2 miljoen volgers.