Meisje heeft schattig gesprek met ‘de kerstman’

Een grijze baard en een rode trui. Meer had de kleine Sophie niet nodig om een andere klant van een Walmart in West-Virginia aan te duiden als kerstman. De aardige man nam geen aanstoot. Sterker nog, hij nam de rol helemaal op zich en had een alleraardigst gesprekje met Sophie.

A little girl, Sophie Jo Riley, thought a Walmart shopper in Hurricane, WV was Santa Claus. Watch the video and you'll see why. Thanks to Robert Beaver for sending it to us. "Santa" is his uncle, Roger Larck. And thanks to Sophie Jo's dad, Robert Riley, for allowing us to share this beautiful moment with you. Here's a link to our story as well: http://www.wsaz.com/news/headlines/Viral-Video-Little-girl-sees-Santa-at-the-grocery-story-362911811.html

Posted by WSAZ NewsChannel 3 on Thursday, 17 December 2015

Wanneer Sophie “Santa” roept naar Roger Larck gaat de man door de knieën en speelt hij de rol van de jolige schenker. Zo belooft het meisje koekjes achter te laten voor de kerstman, maar die moet hij wel delen met de rendieren, ondanks dat ze gras eten. Daarnaast toonde Sophie fier haar nagels en spraken ze over de kerstboom.

De lokale nieuwszender WSAZ NewsChannel 3 deelde het filmpje van de schattige ontmoeting op Facebook, waar het ondertussen al bijna twee miljoen keer werd bekeken.