Georganiseerd naar de winkel voor jouw feestmaal!

Als er een maaltijd in het jaar is waarvoor je niet over één nacht ijs gaat, dan is het de kerstmaaltijd wel. Het vergt tientallen verschillende ingrediënten, culinaire inspiratie, uitgebreide kookkunsten, een onberispelijke timing … Dan ontdekken dat je iets vergeten bent, is een kleine ramp. Bovendien zijn de supermarkten in deze periode behoorlijk druk, aangezien veel mensen dezelfde aankopen willen doen. Gelukkig is er een buddy die ervoor zorgt dat paniek in de keuken uitgesloten is!

Een goede voorbereiding is het halve werk en met de app van myShopi is de organisatie voor jouw shoppingtrip een eitje. De app biedt de mogelijk om handige lijstjes per winkel samen te stellen. Je zoekt de producten eenvoudigweg via de zoekfunctie en met een simpele druk op de knop staat het product op jouw lijstje.

Nog op zoek naar inspiratie? De myShopi-app springt je daar ook te hulp. De laatste nieuwe folders van alle winkels staan in de app, handig verzameld op één plaats. Met de digitale schaar kan je er lustig op los knippen en die items ook meteen overhevelen naar jouw lijstjes.

Daarnaast krijg je een overzicht op de cashbacks die myShopi op het moment aanbiedt, zodat je ook nog profiteren van een erg welkome kortingen.

Om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen voor jouw kerstmaaltijd op rolletjes verlopen, is er dus maar één adres: de downloadpagina van myShopi. De handige infographic hieronder toont hoe je de app werkt!

MENL_Tutorial_myShopi_v5-page-001