Oh Christmas Tree: Waarom traditioneel als het ook anders kan?

Waarom traditioneel als het ook anders kan? Er gaat niets boven een originele kerstbal om die goede, oude dennenboom wat extra glans te geven.

Planeet

planete

 

Deze elegante papieren bol geeft je kerstboom een fiere, stellaire look.

€ 20 bij Conran Shop

Peruviaanse ballen

Capture

In het Peruviaanse stadje Ayacucho lanceerde de stichting Solid International een project met ateliers, waar kansarme vrouwen hoeden en sjaals maken voor een eerlijk loon. Maar ze ontwerpen er ook deze kerstballen, voor een extra vleugje warmte in huis.

Vanaf € 14,95 bij AS Adventure

Robots

robots

Geen kerstboom is compleet zonder een robotje. Weg met die sobere look! Deze kleine machine ziet er met zijn kleurrijke outfit piekfijn en feestelijk uit.

€ 17 bij Paper Chase

Sterrenhemel

etoile

Als een heldere ster tijdens een donkere nacht… Deze kerstbal leidt je vanop zijn kerstboom fier doorheen je woonkamer.

€ 2,50 bij Paper Chase

The Queen

Queen

Elk jaar geeft Queen Elizabeth II een kerstspeech. Heb je dat oertraditionele moment gemist? Dan brengt haar portret in je naaldboom misschien soelaas.

€ 24 bij Liberty.co.uk

Kersttapijtje

zaraHome

Ook kerstbomen hebben recht op wat elegantie. Kijk maar naar dit tapijtje. Dat bedekt de lelijke voet van de boom en maakt het achteraf een pak makkelijker om de naalden op te kuisen.

€ 22,90 bij Zara Home

Drie wijzen

Alessi

De drie Wijzen Melchior, Balthazar en Gaspard ruilen dit jaar hun kribbe voor de kerstboom, in de vorm van deze gouden ballen.

€ 16 bij Alessi

Koekjesboom

habitat

De eindejaarsfeesten staan altijd garant voor lekker eten. Deze koekjes in je kerstboom zijn de enige lekkernijen die je best niet tussen de kiezen steekt.

€ 3,50 bij Habitat