Winnaars Metro Photo Challenge bekend

De drie winnaars van de internationale Metro Photo Challenge 2015 zijn bekend. Uit België kwamen er maar liefst 5.196 inzendingen.

Van 22 september tot 24 november organiseerde Metro – in samenwerking met Canon – de grootste internationale fotowedstrijd ter wereld voor amateur- en professionele fotografen: Metro Photo Challenge 2015.

De internationale jury, bestaande uit gerenommeerde fotografen, selecteerde de drie internationale eindwinnaars van Metro Photo Challenge 2015.

De winnaars zijn: Mark Mervai in de categorie City Love met zijn foto ‘Make love not war’, Eduard Gordeev (Rusland) in de categorie City Secrets met zijn foto ‘Foggy Lisbon’ en Hugo Takemoto (Brazilië) in de categorie City Soul met zijn foto ‘O meio faz o homem ou o homem faz o meio?’.

Reis naar India

Zij winnen een unieke fotoreis naar een van de meest verbluffende bestemmingen ter wereld: India. Tijdens hun vijfdaagse reis krijgen de winnaars de kans om de essentie van dit spirituele land vast te leggen. Die foto’s worden wereldwijd gepubliceerd in Metro.

Met 5.196 foto’s en 1.113 deelnemers zijn de Belgische Metrolezers goed vertegenwoordigd en behaalt België zelfs de internationale top 5.

Brazil-Jury-City Soul-8357-Hugo Takemoto-O meio faz o homem ou o homem faz o meio
Hugo Takemoto – O meio faz o homem ou o homem faz o meio
International-Jury-City Love-3964-Mark Mervai-Make love not war
Mark Mervai – Make love not war
Russia-Jury-City Secrets-164453-Eduard Gordeev-Foggy Lisbon
Eduard Gordeev – Foggy Lisbon