Feel good @home

Boost je interieur met Scandinavisch geïnspireerd design. Hout, metaal en vooral sobere belijningen brengen rust in huis. Natuurlijke kleuren nemen meteen alle stress weg: zwarte, witte en beige kleuren wisselen af met speelse accenten. Een uitdaging voor rommelige feestvarkens, een zaligheid voor ordelijke huismussen.

DOOR ARNE ROMBOUTS

202_geurkaars_&OtherStories_vaningen_flat_25euroGeurkaars & Other Stories

&Other Stories voert je mee naar Stockholm dankzij de geurkaars van parfumeur Jérôme Epinette, 7:e våningen. Laat je verrassen door het energieke contrast van granaatappel, frambozen, verse jasmijn, cederhout en papyrus.
 stories.com € 25

Marmeren kandelaar203_XLBOOM_LUZ_GREY_69_74.50euro

Marmer past in elk interieur. Het Belgische woonlabel XL Boom lanceert deze handgemaakte marmeren kandelaars, een stevig statement op elke salontafel.
 Xlboom.com € 74.50

204_www.bol.com_InTheMood_kussen_16.95euroIn the Mood Kussen

In the Mood is een Nederlands sierkussenmerk. Ook onze Noorderburen houden duidelijk van tijdloos Scandinavisch design, maar dan wel met een leuke, minder tijdloze print.
 bol.com € 16,95

Eye klok205Eye-klok-_Ditverzinjeniet.nl_19.95euro

Mix een vleugje humor met ongecompliceerde vormgeving en je komt uit bij de Eye klok. Naargelang de stand van de ogen lees je links het uur, rechts de minuten.
 Ditverzinjeniet.nl € 19,95

207_www.bol.com Bloomingville_hanglamp_179euroBloomingville hanglamp

Het Deense label Bloomingville geeft je woonkamer of slaapkamer meteen een Scandinavische touch. Deze draadlamp is een eyecatcher dankzij het ingenieuze grafische lijnenspel.
 bol.com € 179

Spiegel208 spiegel XLBOOM_PALM_MIRROR_20X25_WHITE_72.50euro

De Palm Mirror van XLBoom is een strakke en fijn afgewerkte spiegel, volledig in de lijn van de Scandinavische trend. Het dikke kader creëert een ‘window’ effect.
 acaza.be € 72,50

Rudolf kapstok

Wat dacht je van een kapstok in de vorm van het gewei van Rudolf. Het is haast jammer om er jassen aan te hangen.
 Hkliving.com € 22,95