Een leuk gebaar voor collega’s

Het grootste deel van je tijd breng je door met je collega’s. Acht uur per dag, en soms zelfs meer. Dus waarom zou je ook hen tijdens de feesten geen plezier doen met een kleine attentie?

Like
Facebook is een manier van leven. Een plek waar opinies worden uitgedrukt in twee woorden: ‘like’ of ‘dislike’. En hier is de stempel die daar perfect bij past. Gewoon om ook eens in het ‘echte leven’ te zeggen wat je denkt. ». (€12)

mugEen haar in de koffie
De snorrenmug is altijd een hit op kantoor. Het idee is misschien niet zo nieuw, maar de modellen evolueren wel met de tijd. Wij hebben alvast een (koffie)boon voor die van designer Peter Bruegger. (€14)

BougieRelax!
Wil je een van je collega’s iets duidelijk maken? Of vind je simpelweg dat hij of zij er de laatste tijd wat gespannen bijloopt? Dan is deze Xiu Xi-massageolie van Rituals het geknipte cadeautje. Met witte lotus, om heerlijk te relaxen. (13,50€)

Een lumineus idee

Design, ergonomisch, flashy, handig en niet duur… Deze Ljusa zaklamp van Ikea werkt met een zwengel, waarmee je de batterij oplaadt. De ledlampjes zijn goed voor bijna 20.000 uren licht. (€3,99)

cafeUSB-cookie
Je koffie lekker warm drinken, zelfs nadat je je tas op je bureau vergeten bent tijdens een te lange meeting? Geen probleem! Er bestaan nu zelfs modellen met een USB-kabeltje. Zoals deze cookie van het merk Mustard. (€13,95)

bicUit het vuistje
Je hebt op je bureau niet altijd bestek bij de hand om even snel je slaatje op te eten tussen twee meetings. Gelukkig denkt BIC aan alles met deze ‘Din-ink’, een setje mes-, vork- en lepeldoppen die je gewoon op je pen zet. (€8)

 

 

Pierre Jacobs