Cadeautips voor het hele gezin!

Kerstmis is een tijd van gezellig samenzijn, waarbij geven een belangrijke rol krijgt. De beste geschenken zijn natuurlijk die waarin je een stukje van jezelf legt. Dankzij smartphoto kan je praktisch elk geschenk een persoonlijk toets geven. Nog steeds geen idee wat je zal schenken? Wij springen je bij met geschenkideetjes voor het volledige gezin.

Voor papa

cadeaus-voorhem

Het is niet evident om een origineel cadeau voor een man te bedenken. Gelukkig biedt smartphoto tal van mogelijkheden. Zo kan je zijn favoriete fles wijn of gin schenken in een gepersonaliseerde verpakking. Met een leuke familiefoto op een muismat, mok of hoesje voor de tablet is het gezin steeds dichtbij. Voor de man die alles al heeft kan je zelfs manchetknopen versieren met een toffe momentopname.

Voor mama

cadeaus-voorhaar

Een gepersonaliseerd geschenk is altijd in schot is de roos voor mama. Welke moeder wilt er nu geen agenda of draagtas met een foto van de volledige kroost? De modebewuste vrouw kan je een hangertje of een portemonnee waarop een inning moment is afgebeeld schenken. Magneten met een leuk fotootje zijn een kleine attentie, maar kunnen het prikbord of de koelkast helemaal opfleuren.

Voor de kinderen

cadeaus-voorkids

Speelgoedwinkels liggen boordevol spullen voor kinderen, al zijn die nauwelijks uniek. Met een eigen foto op de rugzak weet iedereen meteen van wie de tas is. Helpen de kids graag in de keuken? Dan zijn ze sowieso tevreden met een persoonlijk schortje. Met een spelletje memory of stickers met vakantiefoto’s beleven ze mooie herinneringen steeds opnieuw. En met een toffe spaarpot kunnen ze zelf beginnen sparen voor een groot cadeau!

Deze en nog tal van andere geschenkideeën kan je vinden en laten personaliseren op smartphoto.be. Bovendien geniet je nu van 25 procent korting op alle producten van smartphoto als je de code METROXMAS ingeeft bij je bestelling én is de verzending gratis vanaf 20 euro!