Alle inspiratie voor de feestdagen op één plaats!

Nog twee weken en het is eindelijk Kerstmis! Families komen samen, iedereen verzamelt rond de tafel voor een gezellig feestmaal, de pakjes mogen geopend worden,… Zo’n perfecte avond tover je natuurlijk niet zomaar uit je kerstmuts. Wie niet in de wieg (of kribbe) gelegd is om in een handomdraai het geschikte cadeau te vinden of om een feestmaaltijd op tafel te zetten, kan maar best de nodige inspiratie opdoen, maar  waar te beginnen…?

Open snel de app of website van myShopi, want daar vind je een handig overzicht van alle kerstfolders van jouw favoriete winkels en supermarkten – netjes verzameld op één plaats. Zo kan je snel en gemakkelijk de speciale aanbiedingen nakijken en profiteren van alle promoties uit de folders, zonder zelfs maar de deur uit te moeten. En of je nu op zoek gaat naar de kleurrijke kerstballen die Blokker te bieden heeft of je wilt snuisteren in de receptideeën van Lidl, myShopi has got it all!

Vergeet ook niet om alle must haves uit de kerstfolders meteen in je boodschappenlijstje te plaatsen. Gewoon een folder naar keuze openen in je myShopi app, knippen met de digitale schaar, en klaar! Als jij dit jaar voor Kerstman speelt, is de myShopi app ongetwijfeld de allerbeste kleine helper!